• Jan van der Heijdenstraat 170 - 1221 EM - Hilversum
  • 0622002193
Inloggen / Aanmelden

Zwembad locatie

Gemeentelijk Zwembad De Lieberg

Al onze waterpolo trainingen (en thuiswedstrijden) worden wekelijks verzorgd in het gemeentelijk zwembad De Lieberg aan de Jan v.d. Heijdenstraat 170, 1221 EM Hilversum. Wij trainen in zowel het ondiepe instructie zwembad (voor de beginnende kinderen en onze waterpolo pupillen) als in het grote diepe wedstrijd zwembad (waar ook al onze waterpolo thuiswedstrijden plaatsvinden).

Instructie zwembad

Ondiepe Instructie Zwembad

Het ondiepe instructie zwembad van 24 meter lengte en 10 meter breedte beschikt over een beweegbare bodem die ingesteld kan worden voor een diepte van 70 cm tot 1,40 meter en heeft een watertemperatuur van ongeveer 30 graden. Dit is een ideaal bad voor de beginnende waterpolo kinderen (van 6 tot 9 jaar). Op een spelende wijze maken ze kennis met waterpolo, waarbij ze worden begeleid door onze waterpolo trainers vanuit het water. Zij helpen deze kinderen tot ze voldoende ervaring hebben met zowel waterpolo- als zwemtechniek, waarna ze de trainingen in het grote diepe wedstrijd zwembad kunnen voortzetten.

Robben Clubhuis

Tribunes en ons Robben Clubhuis

Als ouder/begeleider en toeschouwer kun je vanaf de tribunes de vorderingen van de kinderen tijdens de wekelijkse waterpolo trainingen en diverse officiële KNZB-waterpolo thuiswedstrijden bekijken. Tijdens de waterpolo thuiswedstrijden kunnen ouders en toeschouwers deze ook goed bekijken vanuit ons eigen Robben Clubhuis op de 1ste verdieping. Deze biedt een mooi uitzicht op het grote wedstrijd zwembad en hier kunt je genieten van een drankje en hapje.

Aanmelden gratis waterpolo proeflessen