Waterpolo

 

Wedstrijdbegeleiding

Er komt heel wat kijken bij het organiseren van een wedstrijd waterpolo. Veel mensen hebben daar geen idee van. Daarom hierbij onder de knoppen een uiteenzetting over de wedstrijdbegeleiding.

Wedstrijden worden altijd begeleid door vrijwilligers die in hun eigen vrije tijd. HZC De Robben waardeerd de inzet van iedereen bijzonder. Voor het vrijwilligerskorps wordt regelmatig wat georganiseerd. Wilt u ook eens wat doen? Bent u lid of is uw kind lid? Neem eens contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
over de mogelijkheden. Er zijn al hele kleine klusjes die slecht enkele uren per maand kosten en zeer gewaardeerd worden.

Wedstrijdverslagen en foto's

Graag de wedstrijdverslagen en eventuele foto's naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Foto: Bart Peters 


                                                                Copyright © 2012. All Rights Reserved