Diploma zwemmen

Bent u verhinderd voor uw zwemles? Bel even af bij de coördinator. Onno Wiegers 0651288350

 

Commissie elementair zwemmen HZC de Robben

Diploma zwemmen voor kinderen via het Zwem-ABC

 Het 'Zwem-ABC voor kinderen' is erop gericht om kinderen de vereiste vaardigheden bij te brengen voor de diploma's A, B en C. Wie alle 3 diploma's bezit krijgt het predikaat Zwemveilig. Het Zwem-ABC staat voor een kindvriendelijke manier van leren zwemmen, waarbij zwemveiligheid een prominente rol inneemt en biedt alle vaardigheden iedereen tegenwoordig nodig heeft bij het zwemmen in subtropische zwemparadijzen en bij activiteiten op, in en aan het buitenwater. Het Zwem-ABC kent een logische opbouw, waardoor leerlingen bij het behalen van ieder diploma vaardiger en veiliger worden. Niet de zwemslagen staan centraal, maar het veilig en vrij bewegen in het water onder alle omstandigheden.
Zwemles ABC vanaf 5 jaar HZC De Robben start met het geven van zwemles voor het zwem ABC aan kinderen vanaf 5 jaar.

 

Zwemles Inschrijven en wachtlijst Inschrijven voor het zwem ABC kan, maar u dient rekening te houden met een wachtlijst. U kunt uw kind(eren) vanaf 3½ jaar inschrijven. Tegen de tijd dat er een plaats beschikbaar is, ontvangt u van ons een oproep voor een proefles. Inschrijven kan iedere maandagavond tussen 17.00 en 21.00 uur aan de balie van het zwembad.

 

Zwem-Lestijden Er wordt 1 x per week gezwommen à 60 minuten per les. De lestijden voor het A, B en C-diploma zijn iedere maandag tussen 17.00 en 19.00 uur.

 

Lidmaatschap HZC De Robben is een vereniging. Om deel te kunnen nemen aan de activiteiten, worden de zwemmers lid bij de vereniging. Voor een overzicht van de tarieven van het inschrijfgeld en contributie kijkt u bij de button lid worden.

 

Diploma's DEFG Na het behalen van het C-diploma bestaat de mogelijkheid om bij Ed Hardy-HZC de Robben de diploma's D tot en met G te halen. Ook doorstromen naar de Waterpolo afdeling is mogelijk.

 

Zwem Vierdaagse HZC De Robben organiseerd al jaren de Zwemvierdaagse. Dit prestatie festijn staat open voor aal deelnemers. Ervaring is niet belangrijk. Het gaat niet om snelheid maar om de af te leggen afstand.

 

Meer informatie Voor meer informatie over diploma zwemmen en zwemles kunt u contact opnemen met Onno Wiegers, 036-5292034 of via het email-adres  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 


                                                                Copyright © 2012. All Rights Reserved